Tribina – Kako su studenti ocijenili nastavnike?

Ured za upravljanje kvalitetom Sveučilišta u Zagrebu u utorak, 27. studenoga 2007. godine s početkom 18 sati organizira tribinu pod nazivom Kako su studenti ocijenili nastavnike?

Tribina će se održati u Velikoj dvorani u Zvonimirovoj ulici br. 8, a na njoj će biti predstavljeni rezultati studentskih anketa za akademsku godinu 2006./2007.

Nakon predstavljanja rezultata studentskih anketa, na tribini će uslijediti rasprava koja bi trebala odgovoriti na pitanja koji su dometi i ograničenja studentskih anketa kao mogućih pokazatelja kvalitete nastave, kako nagraditi najbolje ocijenjene nastavnike, odnosno na koji način poboljšati rezultate onih koji su u anketi ocijenjeni lošijim ocjenama, te kako dodatno poticati kvalitetu nastave na razini Sveučilišta u Zagrebu, pojedinih sastavnica, svakog nastavnika i kolegija koji se izvode.

Uz rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Aleksu Bjeliša i prorektoricu za studije i upravljanje kvalitetom prof. dr. sc. Ljiljanu Pinter, na tribini će sudjelovati dekani i prodekani fakulteta i akademija Sveučilišta u Zagrebu, članovi Odbora za upravljanje kvalitetom, povjerenstva za upravljanje kvalitetom na sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu i predstavnici Studentskog zbora.