::sa sveučilišta…
Upisnik studentskih organizacija

Uputstva za sve one koji u Upisnik studentskih organizacija žele upisati studentski zbor, udrugu ili drugu studentsku organizaciju koji djeluju na Sveučilištu u Zagrebu….

::sa sveučilišta…
Upustite se u avanturu e-učenja

Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Aleksa Bjeliša 10. prosinca ugostit će Sveučilišni računski centar Srce, gdje će se svečano otvoriti Centar za e-učenje. Centar za e-učenje u Srcu počeo je s probnim radom krajem prošle akademske godine…

::sa sveučilišta…
14. smotra Sveučilišta u Zagrebu

21. – 23. siječnja 2010.

Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu, Savska 25

::sa sveučilišta…
Semestar u Europi

U srijedu, 1. listopada 2008. godine s početkom u 16 sati u Cyber cafeu Studentskog centra bit će održana tribina pod nazivom Semestar u Europi. Tribinu zajednički organiziraju Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor, a na njoj će biti predstavljeni studijski programi, načini financiranja i postupak prijave na natječaj za stipendije Sveučilišta u okviru Programa bilateralne mobilnosti u visokom obrazovanju za akademsku godinu 2008./2009.

::sa sveučilišta…
Stipendije u okviru Programa mobilnosti

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je natječaj za sudjelovanje u Programu bilateralne mobilnosti u visokom obrazovanju za akademsku godinu 2008./2009. i financijsku potporu studentima koji odlaze na inozemne visokoškolske ustanove u ljetnom semestru. Rok za prijavu je 15. listopada 2008. godine.

::sa sveučilišta…
Tribina – Kako su studenti ocijenili nastavnike?

Ured za upravljanje kvalitetom Sveučilišta u Zagrebu u utorak, 27. studenoga 2007. godine organizirao je tribinu pod nazivom Kako su studenti ocijenili nastavnike? Tribina je održana u Velikoj dvorani Sveučilišta u Zagrebu u Zvonimirovoj ulici br. 8.