::studentski zbor…
Raspisan Natječaj za financiranje studentskih programa u 2010. godini

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu je na 16. sjednici održanoj 15. siječnja 2010. godine donijela odluku o raspisivanju Natječaja za studentske programe u 2010. godini. Natječaj je otvoren od 18. siječnja do 12. veljače 2010. g.  do 17:00 sati. Tekst Natječaja, potrebne obrasce kao i Upute o provedbi možete preuzeti na http://www.szzg.hr/64/

::studentski zbor…
Konačni rezultati natječaja za studentske programe za 2009. godinu

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu je na sjednici održanoj 9. srpnja 2009. godine donijela odluku o raspodijeli sredstava namjenjenih za financiranje studentskih programa za 2009. godinu, a Senat Sveučilišta u Zagrebu ju je potvrdio u okviru Proračuna Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu na sjednici održanoj 14. srpnja 2009. godine.

 

::studentski zbor…
Pravilnik o financiranju studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu

7. travnja 2009. g. je na prijedlog Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, Senat Sveučilišta u Zagrebu donio Pravilnik o financiranju Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu. Pravilnik možete preuzeti ovdje.

::studentski zbor…
Ivan Bota novi predsjednik Studentskog zbora

Obavještavamo vas da se na posljednjoj sjednici Studentskog zbora dosadašnji predsjednik Dario Škegro povukao s mjesta predsjednika zbog obveza u okviru poslijediplomskog studija. Na mjesto predsjednika izabran je Ivan Bota, student 4. godine Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

::studentski zbor…
Čarobna formula za školarine

Senat Sveučilišta u Zagrebu pronašao je način da se izbjegne povećanje školarina za sljedeću akademsku godinu. MZOŠ je u sklopu proračuna zagrebačkog Sveučilišta osiguralo potreban iznos za materijalne troškove poslovanja.

::studentski zbor…
Studentski izbori

Prema odluci rektora, izbori za studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove njegovih sastavnica u akademskoj godini 2007./2008. održat će se u srijedu 26. ožujka 2008. i u četvrtak, 27. ožujka 2008. Detaljnije u nastavku…