Humanitarna akcija – Anina Božićna akcija

Pozivamo vas sve da se uključite u humanitarnu akciju prikupljanja Božićnih poklona za štićenike Dječjeg doma Zagreb. Akciju je pokrenula studentica Filozofskog fakulteta Ana Zupčić. Kliknite na naslov kako biste vidjeli detalje o akciji. Web adresa akcije je http://www.ana-zupcic.bloger.hr/.

Sve prikupljene poklone donesite u ured Studentskog zbora, Savska 25, odakle ćemo ih u koordinaciji s kolegicom odnijeti djeci u dom.

E-mail kojim je akcija krenula:

Bok, ljudi,

potaknuta s raznih strana, došla sam na ideju da među studentima organiziram prikupljanje Božićnih poklona za štićenike Dječjeg doma Zagreb te kontaktirala ravnateljicu dr. Jasnu Ćurković Kelava koja se s mojim planovima oduševljeno složila. Svu odgovornost i organizaciju preuzela sam na sebe. Dječji dom Zagreb ili Dom za djecu i mlađe punoljetne osobe Zagreb brine za djecu bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Sjedište je u Nazorovoj, gdje su i smještena najmlađa djeca (od 0 do 7 godina) za koju prikupljamo poklone. Dr. Ćurković Kelava savjetovala je da pokušamo skupiti pomoć u obliku odjeće, slatkiša, dječje hrane, svakodnevno potrebnih stvari kao sto su papuče, kozmetika, potrepštine za bebe, igračke (i one didaktičke) i slično. Novčani prilog je itekako dobrodošao, bez obzira radilo se o 2, 20 ili 200kn. Studentski džep je plitak, ali namjera je bitna 🙂

Pa, ovako, recite prijateljima,  proslijedite im moj mail, a oni neka se jave izravno meni ili posredno preko vas. Budite maštoviti, a potrošite koliko možete . Oko svega ćemo se dogovoriti i naći na Cvjetnom, Savi, u SC-u, na FF-u, na pola puta, na kavi, itd.

Nekoliko dana prije Božića okupit ću nekoliko žrtava (čitaj: svojih prijatelja voljnih nositi stvari) i u dogovoru s ravnateljicom odnijeti prikupljeno u Dom.

Javite se na moj mail: azupcic@ffzg.hr

i broj mobitela 098 161 5266


::studentski zbor…
Brucošijada
::naslovnica…
Križni put za studente
::studentski zbor…
Dobrodošli na nove stranice Studentskog zbora!!!