Natječaj za 2011. g.

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu je na sjednici održanoj 11. svibnja 2011. g. donijela odluku o raspisivanju Natječaja za studentske programe za 2011. godinu. Natječaj je otvoren od 13. do 31. svibnja  tj. do 3. lipnja 2011. g.

Više..

Studentski pravobranitelj

Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu

Ivan Tomljenović

e-mail: ivan.tomljenovic.cro@gmail.com

m: 091 4593 626

Peticija za besplatni javni gradski prijevoz za zagrebačke studente
Peticiju možete potpisati ovdje

Nekoliko tisuća studenata gubi prava?

Prava na sveMartina V. nije uspjela završiti studij kroatistike i lingvistike upisan prije 19 godina, iako joj do diplome nedostaje samo jedan ispit i diplomski rad. Studij, koji je do apsolventske godine odrađivala u roku, zapostavila je nakon što se posvetila poslu i obitelji. Danas je jedna od nekoliko tisuća studenata u Hrvatskoj upisanih po starome programu, onome prije uvođenja Bolonjskog procesa, koji još imaju šansu diplomirati.

Više…
 
Besplatan studij za više od 22 tisuće studenata

Besplatno studiranjeRektori Sveučilišta u Hrvatskoj i predstavnici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta dogovorili su model po kojemu će država financirati studij svim redovitim studentima koji upišu prvu godinu studija.

Prema riječima predsjednika Rektorskog zbora Hrvatske, splitskog rektora Ivana Pavića, riječ je o 80 milijuna kuna rezerviranih za prvugodinu studija 22 tisuće studenata. Najviše studenata, njih više od 11 tisuća, besplatno će studirati prvu godinu na fakultetima i akademijama Sveučilišta u Zagrebu.

Više…
 
Šest studenata volontera ulazi u upravu Rektorata

ZAGREB – Rektor Sveučilišta u Zagrebu Aleksa Bjeliš odlučio je poboljšati suradnju sa studentima. Šestero njihovih predstavnika postavit će uskoro na visoke pozicije u Rektoratu – pomoćnike rektora i pet prorektora.

»Svaki od izabranih studenata bit će u neprekidnoj komunikaciji sa mnom i prorektorima. Prijedloge za studente-pomoćnike primat ćemo do kraja svibnja«, najavio je Bjeliš.
Više…
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 » > Kraj >>

Stranica 6 od 6

Multimedija – Promo film SZZG!

Pogledajte promo film SZZG Film mozete pregledati i s opcijom “cijeli ekran”

Vrijeme

An error occured during parsing XML data. Please try again.
film izle Hd film izle Full film izle themes download film izle