Natječaj za 2011. g.

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu je na sjednici održanoj 11. svibnja 2011. g. donijela odluku o raspisivanju Natječaja za studentske programe za 2011. godinu. Natječaj je otvoren od 13. do 31. svibnja  tj. do 3. lipnja 2011. g.

Više..

Studentski pravobranitelj

Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu

Ivan Tomljenović

e-mail: ivan.tomljenovic.cro@gmail.com

m: 091 4593 626

Peticija za besplatni javni gradski prijevoz za zagrebačke studente
Peticiju možete potpisati ovdje

Očitovanje Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu o nacrtima prijedloga Zakona o Sveučilištu, Zakona o visokom obrazovanju i Zakona o znanstvenoj djelatnosti

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu (u daljem tekstu: Skupština) je na sjednici održanoj 15. lipnja 2011. godine donijela slijedeće zaključke. Skupština smatra da buduća zakonska rješenja trebaju biti utemeljena na nacionalnoj strategiji razvoja znanosti i visokog obrazovanja. U ovom obliku nacrti zakonâ Skupštini nisu prihvatljivi te predlaže slijedeće promjene u nacrtima:

Više…
 
Natječaj za dodjelu stipendija najboljim studentima Sveučilišta u Zagrebu 2010/2011

Na temelju odluke Rektorskog kolegija u širem sastavu od 18. svibnja 2011.

Sveučilište u Zagrebu raspisuje N A T J E Č A J za dodjelu stipendija najboljim studentima Sveučilišta u Zagrebu u 342. akademskoj godini (2010./2011.)

Sveučilište u Zagrebu dodjeljuje sto stipendija najboljim redovitim studentima Sveučilišta u akademskoj godini 2010./2011. Unutar ovog broja određeni broj stipendija (najmanje dvije) dodijelit će se studentima s invaliditetom Sveučilišta u Zagrebu.

Više…
 
Podrška apelu Stop majorizaciji/diskriminaciji Hrvata u BiH

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu je na 1. sjednici održanoj 11. travnja 2011. g. donijela odluku kojom pruža podršku dolje navedenom apelu Stop majorizaciji/diskriminaciji Hrvata u BIH.

Više…
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 » > Kraj >>

Stranica 2 od 6

Multimedija – Promo film SZZG!

Pogledajte promo film SZZG Film mozete pregledati i s opcijom “cijeli ekran”

Vrijeme

An error occured during parsing XML data. Please try again.
film izle Hd film izle Full film izle themes download film izle