Natječaj za 2011. g.

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu je na sjednici održanoj 11. svibnja 2011. g. donijela odluku o raspisivanju Natječaja za studentske programe za 2011. godinu. Natječaj je otvoren od 13. do 31. svibnja  tj. do 3. lipnja 2011. g.

Više..

Studentski pravobranitelj

Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu

Ivan Tomljenović

e-mail: ivan.tomljenovic.cro@gmail.com

m: 091 4593 626

Peticija za besplatni javni gradski prijevoz za zagrebačke studente
Peticiju možete potpisati ovdje

Reakcija Studentskog zbora na Odluku o socijalnoj skrbi Gradske skupštine Grada Zagreba

Poštovani gospodine Predsjedniče Gradske skupštine Grada Zagreba,

kao Predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu imam odgovornost i dužnost  reagirati na Odluku Gradske skupštine Grada Zagreba.  Članak 37. Odluke o socijalnoj skrbi od 20. prosinca 2010. godine glasi:

„Pravo na besplatnu godišnju ili mjesečnu pokaznu kartu ZET-a ili na zajedničku besplatnu godišnju ili mjesečnu pokaznu kartu ZET-HŽ, ako to pravo ne ostvaruju po drugoj osnovi, imaju učenici i studenti čiji su ukupni mjesečni prihodi po članu obiteljskog domaćinstva jednaki ili manji od 2.000,00 kuna.

Korisnike prava iz stavka 1. ovog članka, na njihov zahtjev, utvrđuje gradski ured nadležan za obrazovanje, kulturu i sport, na temelju dokaza potrebnih za ostvarivanje prava (uvjerenja o prebivalištu, potvrda porezne uprave o visini dohotka i o imovnom stanju, potvrde o redovitom školovanju, potvrde o statusu redovitog studenta, odnosno apsolventa sa studentskim pravima, odnosno po potrebi i drugih dokaza).“ (Službeni glasnik Grada Zagreba)

Više…
 
Promjena prava na besplatni prijevoz studenata i učenika
Odlukom o socijalnoj skrbi (Službeni glasnik Grada Zagreba 20/10) utvrđeno je, između ostalih prava, i pravo na besplatnu godišnju ili mjesečnu pokaznu kartu ZET-a ili na zajedničku besplatnu godišnju ili mjesečnu pokaznu kartu ZET-HŽ za učenike i studente.

Članak 37. Odluke glasi: 

„Pravo na besplatnu godišnju ili mjesečnu pokaznu kartu ZET-a ili na zajedničku besplatnu godišnju ili mjesečnu pokaznu kartu ZET-HŽ, ako to pravo ne ostvaruju po drugoj osnovi, imaju učenici i studenti čiji su ukupni mjesečni prihodi po članu obiteljskog domaćinstva jednaki ili manji od 2.000,00 kuna.
Korisnike prava iz stavka 1. ovog članka, na njihov zahtjev, utvrđuje gradski ured nadležan za obrazovanje, kulturu i sport, na temelju dokaza potrebnih za ostvarivanje prava (uvjerenje o prebivalištu, potvrda porezne uprave o visini dohotka i o imovnom stanju, potvrde o redovitom školovanju, potvrde o statusu redovitog studenta, odnosno apsolventa sa studentskim pravima, odnosno po potrebi i drugih dokaza).“ 
Više…
 
Izabran je novi predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu

Na konstituirajućoj sjednici Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu održanoj 25. ožujka 2011. g., za predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, izabran je Danko Relić, student Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Danko Relić je izabran sa 33 od 43 glasa. Drugi kandidat za predsjednika, Sanjin Marion sa Prirodoslovno-matematičkog fakulteta dobio je 8 glasova, a 2 glasačka listića bila su nevažeća.
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 » > Kraj >>

Stranica 3 od 6

Multimedija – Promo film SZZG!

Pogledajte promo film SZZG Film mozete pregledati i s opcijom “cijeli ekran”

Vrijeme

An error occured during parsing XML data. Please try again.
film izle Hd film izle Full film izle themes download film izle