Natječaj za 2011. g.

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu je na sjednici održanoj 11. svibnja 2011. g. donijela odluku o raspisivanju Natječaja za studentske programe za 2011. godinu. Natječaj je otvoren od 13. do 31. svibnja  tj. do 3. lipnja 2011. g.

Više..

Studentski pravobranitelj

Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu

Ivan Tomljenović

e-mail: ivan.tomljenovic.cro@gmail.com

m: 091 4593 626

Peticija za besplatni javni gradski prijevoz za zagrebačke studente
Peticiju možete potpisati ovdje

Zlatni indeks 2010.

Studentske udruge Zagrebačkog sveučilišta, pod organizacijom udruge eSTUDENT, a suorganizacijom udruga IAAS (International Association of Students in Agriculture and Related Sciences), SSHLZ & EMSA (Studentska sekcija hrvatskog liječničkog zbora – European Medical Student Association), ELSA (European Law Student Association), Indeks, Tim, Financijskim klubom te Studentskim zborom Sveučilišta u Zagrebu okupile su se na projektu Zlatni indeks 2010. kako bi nagradile poduzeća za aktivno sudjelovanje u životu studenata u protekloj 2010. godini.

 Zlatni indeks 2010. povezuje akademsku zajednicu s poslovnim svijetom, a krajnji mu je cilj poticanje poduzeća na što veći angažman oko kvalitetnijeg studiranja. Projekt nagrađuje najbolja poduzeća koja su najviše uložila u studente putem stipendija, zapošljavanja i praksi, ulaganja u fizičku infrastrukturu i sudjelovanja na projektima. Također će se ocjenjivati percepcija studenata o poduzećima putem istraživanja tržišta.

Više…
 
Konačni rezultati izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Na internetskim stranicama Sveučilišta u Zagrebu objavljeni su konačni rezultati izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, a možete ih preuzeti i ovdje

 
Studiranje neće biti besplatno?

Senat Sveučilišta u Zagrebu je na prošloj sjednici u utorak 13. srpnja 2010. g. preporučio svojim sastavnicama da se u ugovore koje bi studenti prve godine potpisivali s fakultetima uvrsti odredba po kojoj bi studenti sami plaćali studij ukoliko Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa ne osigura sredstva za to.

Više…
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 » > Kraj >>

Stranica 4 od 6

Multimedija – Promo film SZZG!

Pogledajte promo film SZZG Film mozete pregledati i s opcijom “cijeli ekran”

Vrijeme

An error occured during parsing XML data. Please try again.
film izle Hd film izle Full film izle themes download film izle