Zlatni indeks 2010.

Studentske udruge Zagrebačkog sveučilišta, pod organizacijom udruge eSTUDENT, a suorganizacijom udruga IAAS (International Association of Students in Agriculture and Related Sciences), SSHLZ & EMSA (Studentska sekcija hrvatskog liječničkog zbora – European Medical Student Association), ELSA (European Law Student Association), Indeks, Tim, Financijskim klubom te Studentskim zborom Sveučilišta u Zagrebu okupile su se na projektu Zlatni indeks 2010. kako bi nagradile poduzeća za aktivno sudjelovanje u životu studenata u protekloj 2010. godini.

 Zlatni indeks 2010. povezuje akademsku zajednicu s poslovnim svijetom, a krajnji mu je cilj poticanje poduzeća na što veći angažman oko kvalitetnijeg studiranja. Projekt nagrađuje najbolja poduzeća koja su najviše uložila u studente putem stipendija, zapošljavanja i praksi, ulaganja u fizičku infrastrukturu i sudjelovanja na projektima. Također će se ocjenjivati percepcija studenata o poduzećima putem istraživanja tržišta.

Potporu projektu pružili su i Vlada Republike Hrvatske, Ured Predsjednika Republike Hrvatske, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska udruga poslodavaca te Institut za razvoj obrazovanja.

Prijave za poduzeća počinju 14. ožujka 2011., a mogu se izvršiti online, na web stranici projekta: http://www.zlatniindeks.com i traju 30 dana od navedenog datuma. Za ispravnu prijavu u natjecanje potrebno je izvršiti online prijavu na službenoj web stranici, a zatim sve tražene dokumente poslati na adresu: eSTUDENT (Trg J. F. Kennedya 6, 10 000 Zagreb).

 
film izle Hd film izle Full film izle themes download film izle