Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Od 13. do 15. listopada 2011. u prostorima Studentskog centra (Savska 25) održava se SMOTRA Sveučilišta u Zagrebu.

Više..

Ured studentskog pravobranitelja

 

e-mail: pravobranitelj.unizg@gmail.com

Matija Jerković

Peticija za besplatni javni gradski prijevoz za zagrebačke studente
 od 17. do 28. listopada 2011.g. na svim sastavnicama Sveučilišta

 

Peticija za besplatni javni gradski prijevoz za zagrebačke studente

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu pokreće peticiju

„BESPLATAN JAVNI GRADSKI PRIJEVOZ ZA ZAGREBAČKE STUDENTE“

Gradska skupština Grada Zagreba 20. prosinca 2010. donijela je odluku kojom se ukida pravo na besplatan javni gradski prijevoz zagrebačkim studentima, osim onima s prebivalištem u Zagrebu i mjesečnim primanjima manjima od 2000 kn po članu kućanstva. Riječ je o još jednoj od političkih odluka koja pogađa najugroženije slojeve stanovništva.

Iznos od 83 kn koliko bi jedan student trebao mjesečno izdvajati za pokaz ili 830 kn za godišnji pokaz (samo ZET) te 247 kn mjesečno ili 2676 kn za godišnji pokaz (ZET + HŽ), izravan je udarac na ionako loše financijsko stanje studentske populacije. Nedopustivi su pokušaji „krpanja“ proračunskih rupa dokidanjem naših prava, tim više što zagrebački studenti (iz svih dijelova Hrvatske) svojim studiranjem te boravkom u ovom gradu doprinose punjenju tog proračuna.

Više…
 
Očitovanje Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu o nacrtima prijedloga Zakona o Sveučilištu, Zakona o visokom obrazovanju i Zakona o znanstvenoj djelatnosti

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu (u daljem tekstu: Skupština) je na sjednici održanoj 15. lipnja 2011. godine donijela slijedeće zaključke. Skupština smatra da buduća zakonska rješenja trebaju biti utemeljena na nacionalnoj strategiji razvoja znanosti i visokog obrazovanja. U ovom obliku nacrti zakonâ Skupštini nisu prihvatljivi te predlaže slijedeće promjene u nacrtima:

Više…
 
Natječaj za dodjelu stipendija najboljim studentima Sveučilišta u Zagrebu 2010/2011

Na temelju odluke Rektorskog kolegija u širem sastavu od 18. svibnja 2011.

Sveučilište u Zagrebu raspisuje N A T J E Č A J za dodjelu stipendija najboljim studentima Sveučilišta u Zagrebu u 342. akademskoj godini (2010./2011.)

Sveučilište u Zagrebu dodjeljuje sto stipendija najboljim redovitim studentima Sveučilišta u akademskoj godini 2010./2011. Unutar ovog broja određeni broj stipendija (najmanje dvije) dodijelit će se studentima s invaliditetom Sveučilišta u Zagrebu.

Više…
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 » > Kraj >>

Stranica 2 od 7

Registracija korisnika

Zapamti me

Multimedija – Promo film SZZG!

Pogledajte promo film SZZG Film mozete pregledati i s opcijom “cijeli ekran”

Vrijeme

An error occured during parsing XML data. Please try again.
film izle Hd film izle Full film izle themes download film izle