Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Od 13. do 15. listopada 2011. u prostorima Studentskog centra (Savska 25) održava se SMOTRA Sveučilišta u Zagrebu.

Više..

Ured studentskog pravobranitelja

 

e-mail: pravobranitelj.unizg@gmail.com

Matija Jerković

Peticija za besplatni javni gradski prijevoz za zagrebačke studente
 od 17. do 28. listopada 2011.g. na svim sastavnicama Sveučilišta

 

Izabran je novi predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu

Na konstituirajućoj sjednici Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu održanoj 25. ožujka 2011. g., za predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, izabran je Danko Relić, student Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Danko Relić je izabran sa 33 od 43 glasa. Drugi kandidat za predsjednika, Sanjin Marion sa Prirodoslovno-matematičkog fakulteta dobio je 8 glasova, a 2 glasačka listića bila su nevažeća.
 
Zlatni indeks 2010.

Studentske udruge Zagrebačkog sveučilišta, pod organizacijom udruge eSTUDENT, a suorganizacijom udruga IAAS (International Association of Students in Agriculture and Related Sciences), SSHLZ & EMSA (Studentska sekcija hrvatskog liječničkog zbora – European Medical Student Association), ELSA (European Law Student Association), Indeks, Tim, Financijskim klubom te Studentskim zborom Sveučilišta u Zagrebu okupile su se na projektu Zlatni indeks 2010. kako bi nagradile poduzeća za aktivno sudjelovanje u životu studenata u protekloj 2010. godini.

 Zlatni indeks 2010. povezuje akademsku zajednicu s poslovnim svijetom, a krajnji mu je cilj poticanje poduzeća na što veći angažman oko kvalitetnijeg studiranja. Projekt nagrađuje najbolja poduzeća koja su najviše uložila u studente putem stipendija, zapošljavanja i praksi, ulaganja u fizičku infrastrukturu i sudjelovanja na projektima. Također će se ocjenjivati percepcija studenata o poduzećima putem istraživanja tržišta.

Više…
 
Konačni rezultati izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Na internetskim stranicama Sveučilišta u Zagrebu objavljeni su konačni rezultati izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, a možete ih preuzeti i ovdje

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 » > Kraj >>

Stranica 4 od 7

Registracija korisnika

Zapamti me

Multimedija – Promo film SZZG!

Pogledajte promo film SZZG Film mozete pregledati i s opcijom “cijeli ekran”

Vrijeme

An error occured during parsing XML data. Please try again.
film izle Hd film izle Full film izle themes download film izle